Tuesday, July 23, 2019

Welkom bij Shiva Vandana

spp2019

Stichting Shiva Nederland & Stichting Swades organiseren samen met
Stichting Shri Sanatan Dharma Almere - Shri Sanatan Dharm Sabha Zoetermeer

Welkom op de website van Shiva Vandana. Via deze site zullen wij u op de hoogte brengen en houden van alle activiteiten m.b.t. de Shiva Parthiv Pujan. De Pujan is in 2006 ontstaan uit het initiatief van Pandit Parsoeram Ramlochan Tewarie. Samen met Kries Ramlochan Tewarie (voorzitter, stichting Multiculturele Evenementen Shiva Nederland) Joties Bishesar (Stichting Swades) en een ongekend aantal vrijwilligers, is in 2006 de eerste Shiva Partiv Pujan gerealiseerd op het Almeerderstrand te Almere.

Na het inventariseren van de bezoekresreacties, is er besloten om deze religieuze dag jaarlijks terug te laten keren op het Almeerderstrand. Gedurende de jaren hebben wij samengewerkt met diverse organisaties binnen en buiten Almere. Door weer en wind wordt de Shiva Parthiv Pujan jaarlijks door ruim 800 mensen bezocht, en dit aantal breidt zich ieder jaar gelukkig uit. Met jullie blijvende steun, positiviteit, medewerking en aanwezigheid zal de Shiva Parthiv Pujan elk jaar weer een succes zijn. De Shiva Parthiv Pujan "ook dit jaar weer o.l.v. eerwaarde Pandit Parsoeram Ramlochan Tewarie vindt plaats op zondag 11 augustus 2018 van 12:30 uur tot 18:00 uur. Wij hopen u en uw familie ook dan van harte te mogen verwelkomen op het Almeerderzand, Ijmeerdijk 1 in Almere.

Door de jaren heen zijn wij als organisatie vele ervaringen rijker, proberen wij continu te innoveren en streven wij ernaar de door bezoekers aangegeven verbeterpunten (zichtbaar) mee te nemen in onze organisatie. Gezien het toenemende bezoekersaantal, is een van onze doelen elk jaar opnieuw een grootschaligere aanpak. Hiervoor hebben wij uw steun nodig, het zij als bezoeker het zij als donateur.

De Pujan staat ook dit jaar weer onder leiding van eerwaarde "Pandit Shri Parshoeram Ramlochan Tewarie" en zal plaatshebben tussen 12:30  - 18:00 uur. Hieronder treft u een korte programmering.

Programma Shiva Dag 2019

 Inloop met bhajan zang & muziek en Live traditionele zang & muziek

 Wellkomstwoord organisatie

Sardjan, begin Shiv Parthiv Pujan (dienst

Uitleg over de Shiva Parthiv Pujan dag (gastspreker)

Shiva Pujan, Shiva Archan (dienst)

Shiva Abhishek, (dienst)

Offeren van Paan, Phoel bloemen Preshaad ( spijzen)

Shiva Aartie, Traditionele zang en muziek (lofzang)

Visardjan, Slotceremonie aan het water. Zelfgemaakte Shivling wordt te water gelaten

Aartie, Panchamrit, Preshaad & Roti uitdelen

18.30 uur - Afsluiting

Routebeschrijving

  • Vanuit Den Haag/Rotterdam: richting Amsterdam en vervolgens Amersfoort/Diemen/Almere
  • Vanuit Amsterdam: richting Amersfoort? Almere volgen
  • Vanuit Utrecht: richting Almere/Hilversum/Amsterdam Volg Almere en neem vervolgens de afslag Almeerderzand.

Ga na 400 meter rechtsaf de Pampusweg op. Ga vervolgens linksaf de Muiderzandweg op. Parkeer niet op de dijk, maar in blok 5. Volg vanaf hier de instructies van de organisatie. U parkeert gratis in één van de parkeervakken.

Locatie: Almeerderzand
Adres: IJmeerdijk 1, (aan het einde v/d weg)
Plaats: Almere

Donaties

Wilt u ons ondersteunen d.m.v. giften, dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL47 RABO 0149558562 t.n.v SME SHIVA NEDERLAND

 

 

Album preview 2015

SPP FACEBOOK