Welkom bij Shiva Vandana

Welkom bij Shiva Vandana

Welkom op de website van Shiva Vandana. Via deze site zullen wij u op de hoogte brengen en houden van al onze activiteiten.

Eén van onze jaarlijks terugkerende evenementen is de Shiva Parthiv Pujan. De Pujan is in 2006 ontstaan uit het initiatief van Pandit Parsoeram Ramlochan Tewarie. Samen met Kries Ramlochan Tewarie (voorzitter, stichting Multiculturele Evenementen Shiva Nederland) Joties Bishesar (Stichting Swades) en een ongekend aantal vrijwilligers, is in 2006 de eerste Shiva Partiv Pujan gerealiseerd op het Almeerderstrand te Almere.

Na het inventariseren van de bezoekresreacties, is er besloten om deze religieuze dag jaarlijks terug te laten keren op het Almeerderstrand. Gedurende de jaren hebben wij samengewerkt met diverse organisaties binnen en buiten Almere. Door weer en wind wordt de Shiva Parthiv Pujan jaarlijks door ruim 800 mensen bezocht en dit aantal breid zich ieder jaar gelukkig uit. Met blijvende steun, positiviteit, medewerking en een mooie opkomst zal de Shiva Parthiv Pujan elk jaar weer een succes zijn.